Sportchefen, vart har du tagit vägen!?

 
God jul alla följare 🎅🏼🎄🌴😎☀️, och god jul sportchefen - vart du nu har tagit vägen? 🤔😳

Där jag avslutade förra inlägget så hade vi precis klivit i land i Panama 🇵🇦 efter vår seglingstur ⛵️ ifrån Colombia 🇨🇴. Väl i Panama tog vi oss sedan över Panamakanalen och vidare upp till den nordöstra delen av Panama, där vi spenderade några dagar i Bocas del Toro 😎☀️👌. Där gapade det tomt på talanger, så vi tog oss över gränsen till Costa Rica's 🇨🇷 sydöstra delar, och närmare bestämt Puerto Viejo. Även där var det tunnsått (som sportchefens hår 👶🏻) på talanger, samtidigt som det kostade skjortan 👔💸att vistas i detta land. (Och med sportchefens obefintliga ekonomiska tillskott fanns det inte mycket val...) Vi bestämde oss där och då för att resa tvärs över hela Costa Rica 🇨🇷, och ta oss över gränsen till Nicaragua 🇳🇮, ett betydligt billigare alternativ. Här följer några bilder från denna resa:

Bocas del Toro, Panama 🇵🇦 
 
 Styr skutan, som den kapten man är, mellan öarna i Bocas del Toro, Panama 🇵🇦 
 
Nya vänner (Bocas del Toro, Panama 🇵🇦 )

Vilar upp mig efter lite snedsegling (Bocas del Toro, Panama 🇵🇦 )
 
 Puerto Viejo, Costa Rica 🇨🇷 
 
Såg en sengångare, påminner mig lite om Rist (Puerto Viejo, Costa Rica 🇨🇷)

Åter till uppdraget. Sportchefen, jag har inte hört ifrån dig sedan jag bad om mer pengar..? 😳🤔🤑 Det går rykten om att du har klippt dig och skaffat nytt jobb? 😆Detta är för mig väldigt osannolikt. Vad skulle det vara för nytta med att klippa av de få hårstrån som finns kvar på din skalle (tjeeena, Homer Simpson), dom ramlar väl av om det kommer en något starkare vindpust?Samt, vem skulle vilja anställa dig? (Hmm, dom kanske visserligen kan få bidrag för att sysselsätta dig?) Oavsett om detta rykte är sant eller falskt, så behöver jag komma i kontakt med dig. Till största del såklart för att jag behöver pengar 💰💰💰(har överlevt de senaste dagarna genom att äta resterna av gatuhundarnas mat här i San Juan del Sur i Nicaragua) men även också för att jag behöver diskutera igenom en ny strategi för att hitta de talanger som vi söker. Så hör av dig!

Jag lovade i förra inlägget att presentera en riktig brunkare som jag träffat på, men detta får dröja tills nästa inlägg. Jag behöver komma i kontakt med sportchefen innan jag kan publicera detta. Kan nämligen gälla en eventuell nysignad spelare inför nästa säsong.💪

Däremot vill jag visa er den här gubben:

 
Jag såg honom uppe på ett berg ovanför San Juan del Sur, Nicaragua 🇳🇮. Dom kallar honom "Schäää-Suss". Har fortfarande inte riktigt lärt mig spanska språket 🇪🇸🤔. Men inte f*n är detta en "Suss", vem som helst ser ju att det är en snubbe med långt hår. Dessutom är snubben lite bekant. Vet inte om jag har träffat honom förut, sett honom på bild eller om det är en känd sångare eller liknande 🤔 Kan inte riktigt placera honom. Oavsett. Först förstod jag inte riktigt vad han sysslade med där uppe på berget, såg ut som att han stod där och pekade ner mot den lilla staden. Jag bestämde mig för att gå upp och ta en lite närmare titt. 🚶👀 Väl där uppe kunde jag se att snubben stod och tränade utkast!
 
 
Inte nog med att han tränade utkast, han är även stor som ett trevåningshus och gjord av cement! En möjlig ny målvakt till The Brunkers! Rena muren ju! 💪 Vad säger du sportchefen? Hör av dig!!

Jag vill passa på att tacka Hilmer för bidraget! 💰 Det användes väl, precis enligt dina önskemål! 🍼👍😊 Och eftersom att sportchefen slutat höra av sig och därmed inte skickar pengar ❌💸, så får ni gärna bidra med en peng, så att man kan få i sig någon mat såhär i juletider 😍🍗🍖🧀 (swish: 0704921081)

Avslutningsvis vill jag passa på att hälsa alla en riktigt God Jul 🎄🎅🏼😊 och ett Gott Nytt År! 🎉🎆🎇💥

På återskrivande!
Kapten Brunk