Hör av dig.

Var e du?
Har ringt i flera dagar nu?
Löningen har kommit in på kontot här.
Så jag swishar iväg en slant.

Vi var i Stenungsund igår. Det blev lite tjat med deras arrangör före matchen. Vi trodde att vi kommit till fel hall när vi fick deras laguppställning. På pappret så såg det ut som att det var en juniormatch. Men dom lugnade snart ner oss och förklarade att dom satsade på egna talanger.

Killarna jublade. Vilken skön förening. Precis så som det skall vara.

Matchen startade å vi lirade efter matchplanen. Vi låg rätt i positionerna å kontrade. Siito gör två mål. Det andra var sån sjuk förnedringsdragning så till och med Stenungsundarna applåderade.
Stenungsund gjorde visserligen 1-2 på ett frislag där ingen i vårt lag vill få plasten på sig.

Vi var riktigt nöjda i omklädningsrummet, fast ändå lite skärrade. Får man verkligen på 2016 talet lira på parkett? Vi som har svårt med plastmatta såg inte alls bekväma ut i vissa situationer.

Andra börjar å vi tar tag i det igen. Tobbe hade lite problem med ryggen å krävde att få vila. Kör sa jag. Vi har inga avbytare med oss. Då hör jag någon hosta nere till vänster. Visst fan Rist är ju hemma efter sin stekarresa i Paris. Jag sa till Rist att hoppa in nästa byte.

Rist lubbar in på planen. Dennis ser att Rist går mot kasse å slår en långboll. Likt Frondas gamla hit "Vem kan stoppa mig nu jag bara rullar fram" så drar vår zorrokung till plasten på volley, rätt in i mål.

Efter ett våldsamt kram kalas så kommer Rist till båset, höjer två fingrar i luften å säger "Jag har rört bollen två gånger i år, å gjort 2 mål".
Det var ju dessutom sant. Första å enda gången han rört bollen var när han zorrade in ett frislag mot Östra. Jag är riktigt glad att han är påväg tillbaka efter näsoperationen å stekarresor.

Jag å Stefan stod å mös i båset. Nu hade vi vårt tvåmålsöverläge.
Myset blev inte långvarigt. Söderberg kunde inte bestämma sig om han skulle passa bakom vårt mål, eller valla den lite på Hiss-Mats. Så han gjorde en Kapetz. Han hittade luckan mellan Mats å stolpen. Det såg sjukt roligt ut. Så vi garvade mest i båset.

Tredje Perran startar å vi får PP. Då lyckas vi för andra matchen i rad släppa in ett mål. Nu börjar våra ögon att svartna. När sedan Stenungsund tar till vara på sitt PP så ligger vi plötsligt under.
Vi tar TO direkt. Klockan visar 11.10.
Vi rör om lite i formationerna. Vi bestämmer att nu går vi ända fram.
Det är ju numera sen länge att Hellman skall lira i dom här lägena.

Den lilla. Ödmjuke grabben går återigen in å tackar för förtroendet. Några minuter senare så har han pangat in två bollar.
Då kommer Axelsson på att han inte har brottas än idag. Så han får en tvåa för knuff. Nu sliter vi gott i boxen.

Där någonstans så slås det ett nytt rekord. Klockan skall hållas i hela 12 sekunder. Klockan i just den hallen kan inte vara lätt att sköta.

Vi råkar komma fel i bytena å har helt plötsligt Kapten Jim inne. Jim kör en 20 meters språng längs kanten. Siito vill ha pass. Jocke vill ha pass. Jim vill göra mål.
Jim gör mål.

Vi lyckas till slut vinna med 4-6.
En rolig match där Stenungsund gjorde en mycket bra match. Jag är ganska säker på att Stenungsund kommer att ta många poäng på hemmaplan. Jag hoppas också att dom gör det. Det är en härlig förening som hör hemma i div 1.

Så, orkar inte rita mera nu. Hör av dig var du nu befinner dig.

/Sportchefen