Möjligt nyförvärv nr 2 (av 3)

Hej igen alla innebandyfantaster! (Och övrigt slödder)

Som lovat så kommer jag i detta inlägg presentera talang nr 2. Men innan dess vill jag bara understryka hur aktuell min förra talang (Paul DaCosta - som jag presenterade i förra inlägget, han som skulle kunna kommentera matcher ihop med Kaparn) gick och blev så sent som igår. Jag, och många med mig (som inte kunde vara på plats), satt säkerligen och följde matchen mellan The Brunkers och Partille IBS på MIBFs youtube-kanal. Och döm av min förvåning 😱😭😩😡 när det visar sig att Kaparn inte kommenterar matchen!? Istället är det stolpskotten Philip "Lillkaparn/jag-har-sminkat-mig-med-en-hammare-i-ansiktet" Kapetz 🔨😵💩och Erik "Enok/Ärtpistolen" Enoksson 🔫 som sitter där och pratar strunt. När man inte trodde det kunde bli värre liksom. 🙈💩😩 Nå väl, sportchefen... Jag har fortfarande kontakt 🔌 med Paul "Pratkvarnen" DaCosta ifall du vill att jag signar honom. Just let me know! 💪

Åter till min nästa talang. Talang nr 2. Detta är en person som jag har haft äran att lära känna i hela 5 veckor under vår tid på resande fot. Vi har avverkat Colombia 🇨🇴, Panama 🇵🇦, Costa Rica 🇨🇷 och Nicaragua 🇳🇮 tillsammans. (Men "dock" bara hamnen i Colombia 😂😜 Fattar ni!? "dock" - haha! - hamn på engelska liksom)

Den här personen har under resan vuxit i mina ögon 👀. Han har inte vuxit kroppsligt, det tror jag knappt är möjligt. Mannen är typ två och en halv meter lång 😮(Eller snarare 1.97m). Han har inte heller vuxit så som gröt 🍚kan växa i munnen på morgonen om man inte är hungrig🤢, eller hur en skuld växer💰💰💰 om man tar ett korkat sms-lån📲.
Nej, den här snubben har vuxit i positiv bemärkelse👌. Snarare så som en mans fortplantningsattrapp växer vid upphetsat tillstånd🥖. Då menar jag inte att jag ofrivilligt byggde tält ⛺️ i byxan när jag såg honom. Inte på det sättet. Men vetskapen om hans förflutna som rugbyspelare, hans längd (inte från roten då alltså) och styrka💪, och hans förmåga att skapa god stämning och dra härliga punchlines😂, gör honom till en perfekt medlem av Brunkers-familjen. Enligt mig.

Mannen jag talar om är 25-årige George Russel. George är en engelsman 🇬🇧 som är bosatt i London men just nu är ute på en långresa med sin flickvän Lizzie. Här är en bild på denna fantastiska duo:

 
 

George har ett förflutet som rugbyspelare (och utvikningsmodell som ni ser på bilden)... men RUGBYSPELARE!!! 🏉 Kan det bli mer brunkigt än så!? Tror knappast det va! Här har vi alltså en kille som är lång, stark, rolig samt har håller på med lagidrott. Dessutom en lagidrott där man både kramas och brunkar. 😍🥊 Perfekt ju! Eller vad säger du sportchefen?

För att förtydliga hur stor och stark 💪 George verkligen är ska jag berätta en liten historia. Vi (jag, Johanna, George och Lizzie) var ute och red på en ö som heter Ometepe som ligger i en stor sjö i Nicaragua 🇳🇮. George fick den största hästen🐴 som dom hade på bygget. Trots det så såg det ut som att han satt på en gunghäst🐎. Se bilder ⤵️

 
 
 
Detta demonstrerar George's storlek. Nu kommer vi till hans styrka 💪. När undertecknad skulle kliva av sin egna gunghäst 🐎 (jag fick den minsta hästen, jag ville ju också se stor ut), så råkade jag trampa på en sten som rullade undan och gjorde att jag trampade snett, och stukade därmed min fot ganska rejält😫🤕. Som tur är så hade jag ju min egna häst 💪🐴 med mig (George) som resten av dagen fick bära runt mig på sin rygg, en så kallad piggyback 🐷. Detta tycker jag bevisar både hans styrka 💪och vilken lagspelare han är 😊👍. Visst gör det sportchefen?
 
Tur att man har en vän som kan agera häst när man har en fot som ser ut på detta sättet ⤴️

Nu tänker du kanske att jag ser George som en stor och stark brunkande innebandyback? 👍😬Ja och nej. Han kan säkerligen ta den rollen också, utan problem. Men George har en förmåga att ta alla "shots" som kommer i hans räckvidd 🍻. Och med armar som mäter lika långt som en albatross vingbredd (ca.3,7m om jag inte missminner mig) 🦅 ser jag honom snarare som en ny målvakt i The Brunkers. Han är dessutom en jävel på att "strajka en pose".

På bilden ser ni alltså George när han med lätthet klistrar en boll som skulle borrat sig upp krysset ✖️🥅🖖.
Och ska vi vara ärliga så kan både "hissmats" (trippel sås🌯) och "liket⚰️" behöva lite avlastning. Eller vad säger du sportchefen? Jag menar, 52 bollar i baken på 6 omgångar 🙈. Det måste vara ungefär dubbelt så mycket som "block 4" tolererar? Kan höra Coach Schön skråla "Äääntää Ååkäääj" ända här ifrån Mexiko 🇲🇽. Det blir nog till att öka på sås-intaget (hissmats) samt öka träningsnärvaron (liket) om inte George ska peta er bägge två. Skärpning! Kämpa! 💪😎😬

Jag befinner mig alltså nu i Mexiko 🇲🇽, och har nu scannat av en stor del av detta taco-täta 🌮 paradis🏝😎☀️. Jag har funnit en ganska oväntad talang här faktiskt, men honom kommer jag presentera i mitt nästa inlägg. Innan dess så måste jag be dig att återigen skicka pengar, sportchefen. 💰💸 Den nätta summan du skickade sist börjar ta slut, och jag har fått en snilleblixt - Asien! 🌏 I Asien tillverkas en hel del av det material vi använder oss av som innebandyspelare. Med andra ord så måste det ju finnas människor där som har ett jäkla handlag när det kommer till klubbor och bollar 😍👌. Som du förstår är det inte gratis att ta sig dit, och det går inga bussar 🚌 (har kollat), så... skicka lite stålars! 😬✌️💰💸

Alla andra härliga läsare är självklart också välkomna att bidra med en liten peng. 💰💸✌️😍Swisha till 0704921081. Evigt tacksam!

På återskrivande!
Kapten Brunk